ScEnEs Of mY LiFe


bEnDa Aku,, HaL aKu dAn CaRa Aku,,
Tayar bocor? First let us snap a picture. Haha.

Dugaan petang ni. Tergendala keje petang ni. Malam ni ada kelas pulak.

Tayar bocor? First let us snap a picture. Haha.

Dugaan petang ni. Tergendala keje petang ni. Malam ni ada kelas pulak.

When the storm is raging all around me, you are the peace that calms my troubled sea.

When the storm is raging all around me, you are the peace that calms my troubled sea.

By @intnaqila “Salam Aidilfitri. Salam Pantai Timur.” via @PhotoRepost_app

Ok. Ni gambar terakhir utk malam ni. Haha. Btw alhamdulillah selamat sampai ke muadzam shah tercinta.

By @intnaqila “Salam Aidilfitri. Salam Pantai Timur.” via @PhotoRepost_app

Ok. Ni gambar terakhir utk malam ni. Haha. Btw alhamdulillah selamat sampai ke muadzam shah tercinta.

By @leenalinot “#kekemamankekita #inibaruraya” via @PhotoRepost_app

Beraya sampai pengsan. Haha. Ke rumah terbuka kawan Uniten di Kemaman.

By @leenalinot “#kekemamankekita #inibaruraya” via @PhotoRepost_app

Beraya sampai pengsan. Haha. Ke rumah terbuka kawan Uniten di Kemaman.

Tagged: inibarurayakekemamankekita

Pantai Teluk Mak Nik, Kemaman

Pantai Teluk Mak Nik, Kemaman

Ke rumah terbuka kawan sekolah menengah merangkap classmate di uniten, Syafiqah. Hoho. Steady giler mak ayah dia + makanan yg sodap2 dijamu. Tenkiu very much. 

P/s: Ni second time aku pegang monopod. Mohon jgn bash. Haha.

#KeRumahTerbukaKeKita #DikejarGadisGadis #MrsmJeli #Ehhhhh

Ke rumah terbuka kawan sekolah menengah merangkap classmate di uniten, Syafiqah. Hoho. Steady giler mak ayah dia + makanan yg sodap2 dijamu. Tenkiu very much.

P/s: Ni second time aku pegang monopod. Mohon jgn bash. Haha.

#KeRumahTerbukaKeKita #DikejarGadisGadis #MrsmJeli #Ehhhhh

Tagged: ehhhhhmrsmjelidikejargadisgadiskerumahterbukakekita

Dua orang anak buah. Dan mereka adalah sepupu antara satu sama lain. Ramai lagi. Tapi dua org je yg ada dlm gmbar.

Dua orang anak buah. Dan mereka adalah sepupu antara satu sama lain. Ramai lagi. Tapi dua org je yg ada dlm gmbar.

Terima kasih kepada kawan2 yang hadir ke rumah mak aku pada harini. Yg tak sempat hadir, tidak mengapa. InsyaAllah kita jumpa di lain hari dan waktu. Yg takde dlm gmbar ni, sorry banyak2. Dan aku tak sempat nk sembang lama dgn kawan2 td. Tak cukup tangan utk sesi tengah hari td.

Yg mana tak smpai jemputan tu, mintak maaf banyak2. Aku hanya post dlm twitter, dua group whatsapp dan msj beberapa org. Then diorang ajak yg lain. Ada juga yg aku hilang nombor fon. 

Kalo ada event lagi, insyaAllah akn aku cuba ajak lagi.

Terima kasih kepada kawan2 yang hadir ke rumah mak aku pada harini. Yg tak sempat hadir, tidak mengapa. InsyaAllah kita jumpa di lain hari dan waktu. Yg takde dlm gmbar ni, sorry banyak2. Dan aku tak sempat nk sembang lama dgn kawan2 td. Tak cukup tangan utk sesi tengah hari td.

Yg mana tak smpai jemputan tu, mintak maaf banyak2. Aku hanya post dlm twitter, dua group whatsapp dan msj beberapa org. Then diorang ajak yg lain. Ada juga yg aku hilang nombor fon.

Kalo ada event lagi, insyaAllah akn aku cuba ajak lagi.

Hahaha. Bila aku cakap :

"Nanti la aku bagi"
“Nak sekarang ke?”
“Eh, benda tu lambat lagi kan”

Sila lah faham bahawa aku sedang bertarung dalam alam fantasi.

P/s: Dah ada sorang yg faham ni. Haha

Hahaha. Bila aku cakap :

"Nanti la aku bagi"
“Nak sekarang ke?”
“Eh, benda tu lambat lagi kan”

Sila lah faham bahawa aku sedang bertarung dalam alam fantasi.

P/s: Dah ada sorang yg faham ni. Haha

With my mom di pagi raya. Pagi ni geng2 single je yg ada kt rumah. Yg lain kt rumah mentua dlu. Tunggu je la 6 ke 7 tahun lagi. HAHA. Tu monopod kakak aku. Bukan yg aku punya. HAHA

With my mom di pagi raya. Pagi ni geng2 single je yg ada kt rumah. Yg lain kt rumah mentua dlu. Tunggu je la 6 ke 7 tahun lagi. HAHA. Tu monopod kakak aku. Bukan yg aku punya. HAHA